In de media

Voor Kortom, magazine voor de medewerkers van het Rijksvastgoedbedrijf, ben ik samen met mijn manager geïnterviewd over mijn succesvolle dienstverband vanuit de Wet Banenafspraak. Ook twee andere collega’s zijn samen met hun leidinggevenden geïnterviewd.
Shirley Copijn, ‘Met meer aandacht minder zorg’, Kortom 10.

Met mijn verhaal ‘Veroordeeld tot voorlezen?’ heb ik de eerste prijs gewonnen van de 24-gemeenten schrijfwedstrijd, georganiseerd door Bibliotheek Oostland en Bibliotheek Zoetermeer. De dertien beste verhalen zijn opgenomen in de bundel ‘De mooiste verhalen van de 24-gemeenten schrijfwedstrijd 2013’ (Free Musketeers).
Rotterdamse Wendy Schuchmann wint 24 gemeenten schrijfwedstrijd
https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/nieuws/rotterdamse-wendy-schuchmann-wint-24-gemeenten-schrijfwedstrijd-.html