Een creatieve herfst

Het is ruim drie jaar geleden dat ik tijdens een wandeling door het Rijswijkse Bos dit huisje zag. Ik vind het nog steeds iets schattigs hebben. Het roept een sfeer op van herfstige huiselijkheid die ik ondanks mijn waardering voor de lichtere dagen toch wel erg prettig vind. Een sfeer die mij nog ontvankelijker maakt voor creativiteit.

Ook deze herfst wandel ik, dat zeker, maar ik trek mij vooral lekker terug in mijn fijne huisje. Niet het huisje op de foto dus, maar wel een heerlijke plek waar ik eindelijk mezelf kan zijn. Achter de schermen werk ik aan mijn blog en mijn andere schrijfdromen. Ideeën komen op de vreemdste, en niet per se de gunstigste, momenten. Maar dan nog: ze komen, en ik geniet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s