Wereld Wandeldag 2022: wandelfoto’s van afgelopen zomer

Ik aan de Waddenzee bij Moddergat

Wereld Wandeldag! Een blogpost over wandelen kan natuurlijk niet ontbreken vandaag. Ik vind het zo fijn om te wandelen, zeker in de natuur. Zoals ik begin deze maand onder de hashtag #nietzondernatuur op Instagram deelde: ‘Ik kan niet zonder de natuur. Omdat ik er rust, stilte en verbinding vind – en omdat ik, net als ieder ander, onderdeel ben van de natuur.’ In deze blogpost deel ik een aantal foto’s van heerlijke zomerwandelingen waar ik met plezier op terugkijk. Ik hoop op een kleurrijke herfst!

Buitenplaats Elswout

Theekoepel Buitenplaats Elswout
Theehuisje Buitenplaats Elswout

Noord-Hollands Duinreservaat

Ik werd gefotografeerd terwijl ik een meer fotografeerde
Het meer dat ik fotografeerde

Moddergat

De Waddenzee bij Moddergat
De Waddenzee bij Moddergat vanuit een ander perspectief
Moddergat vanaf de dijk

Landgoed Marlot

De Marlotvijver
De Marlotvijver vanuit een ander perspectief