Welkom!

Foto door Teona Swift op Pexels.com

Hoi, ik ben Wendy Schuchmann, een achtendertigjarige blogger uit Den Haag. Ik schrijf over politiek, cultuur en neurodiversiteit.

Ik werk als redacteur bij het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en studeer Algemene Cultuurwetenschappen aan de Open Universiteit. Inspiratie vind ik in kunst en cultuur, mijn idealen en de natuur.

Voor nu is dat even voldoende, maar er komt meer.

Door Wendy Schuchmann

Hoi, ik ben Wendy Schuchmann, blogger en creatief idealist. Ik blog over mijn ervaringen als neurodiverse/ autistische vrouw. Voor mij staat eigenheid, leven vanuit mezelf en volgens mijn innerlijke waarden, centraal. Verder vind ik het belangrijk om mij uit te spreken over politieke en maatschappelijke kwesties. Ook daar besteed ik aandacht aan op mijn blog.

%d bloggers liken dit: