Mijn antwoorden op ‘Elke dag een vraag’ – deel 10

Daar gaan we dan: mijn laatste blogpost over het boekje Elke dag een vraag: een dagboek voor vijf jaar. Het afgelopen jaar heb ik bijna maandelijks mijn antwoorden gedeeld op de vragen die ik het best bij mijn blog vond passen. Leuk om te doen, maar ook goed om verder te gaan met andere teksten. Het boekje blijf ik trouwens wel bijhouden. Maar goed… hieronder vind je de antwoorden die ik graag met je deel.

23 februari 2020 Wat vind je van je eetgewoonten?
Ik ben blij met mijn keuze voor veganisme, maar daarnaast mag het nog steeds natuurlijker. Ook wil ik nog steeds extra groenten en fruit aan mijn ‘dieet’ toevoegen en nieuwe gerechten ontdekken.

5 maart 2020 Wie heeft jou positief veranderd?
Dat ben ik zelf, en dat is een levenslang proces. Elke dag verander ik opnieuw, of heb ik de mogelijkheid om te veranderen. De afgelopen jaren hebben bepaalde mensen een negatieve invloed op mij gehad met hun eenzijdige eisen en verwachtingen. Nu werk ik eraan om meer in harmonie te geraken met mezelf en van daaruit mooie contacten op te bouwen of te verstevigen.

7 maart 2020 Welk vreemd trekje zou je willen afleren?
Geen enkele. Vreemde trekjes horen bij mij. Ik wil niet meer ‘normaal’ zijn om geaccepteerd te worden.

9 maart 2020 Welke kunst vind je mooi?
Impressionistische schilderkunst. Mijn favoriete schilder is Claude Monet en ik heb pas geleden enorm genoten van de tentoonstelling Tuinen van Verbeelding in het Kunstmuseum Den Haag.

13 maart 2020 Welke vakantie zou je graag overdoen?
Ik vind dat elke ervaring uniek is en dat je niet echt iets kunt overdoen. Wel zou ik graag opnieuw Zuid-Limburg en de Belgische Ardennen willen bezoeken. De rust, de natuur, de historische stadjes en de vriendelijke mensen gaven mij een fijn gevoel.

15 maart 2020 Waar droom je van?
Van een gelukkig en gezond leven. Van wonen in een kleinere gemeente met een rijk cultureel leven en een bosrijke omgeving. Van schrijven en publiceren. Van meer rust, ruimte, gemoedelijkheid en verbondenheid.

17 maart 2020 Waar geniet je van?
Op dit moment vooral van mooie boeken, films, series, muziek, podcasts en blogs.

Bedankt voor het lezen van de antwoorden die ik het afgelopen jaar heb gedeeld. Geniet van het lezen en, voor het geval je zelf ook blogger bent, van het bloggen!

Wat zijn jouw antwoorden?

Meer informatie
Elke dag een vraag: een dagboek voor vijf jaar (2013 BBNC uitgevers bv, Amersfoort, 12e druk december 2016).

Volg je mij al op Hebban?

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s