Mijn antwoorden op ‘Elke dag een vraag’ – deel 8

20190429_2035133526042982128123134.jpg

Welkom op mijn blog! Of je nu nieuw bent of al vaker bent langsgekomen, er zijn vast dingen die je nog niet van mij weet. Dingen die ik graag deel als antwoord op Elke dag een vraag: een dagboek voor vijf jaar. Zo heb ik eerder geblogd over schrijfonderwerpen, mijn favoriete fruit, sportbeoefening, verhalen delen en mijn leesgedrag. Ook nu heb ik iets te vertellen. Lees maar verder.

18 december 2019 Zou je morgen met pensioen willen?
Nee. Ik wil juist graag blijven werken, alleen dan wel met voldoende financiële ruimte om te kunnen doen waar ik energie van krijg, een opleiding te kunnen volgen en op een fijne plek te kunnen wonen.

21 december 2019 Als je elke week 100 meer kon uitgeven, waar zou je dat dan aan besteden?
Deels aan bovenstaande wensen, deels aan meer stedentrips en weekendjes weg. Ik wil vaker buiten de regio op pad kunnen om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Ik mis nieuwe input in mijn leven.

23 december 2019 Wat is jouw visie op het leven?
Dat het leven waardevol is en dat ieder mens de vrijheid heeft (of zou moeten hebben) om te streven naar mooie en leerzame ervaringen. Iedereen mag iets moois maken van het eigen leven.

26 december 2019 Wat is jouw lijflied?
Dat was jarenlang Lose Yourself en eerlijk gezegd ben ik die inspiratie het afgelopen jaar kwijtgeraakt. Ik heb te veel te verwerken gehad en mijn positieve acties leken nauwelijks resultaat te hebben (of eerder in negatieve zin). Het wordt tijd om mij weer door Eminem te laten inspireren!

27 december 2019 Welke gebeurtenis van dit jaar heeft de meeste indruk op je gemaakt?
In positieve zin de Autisme Belevingscircuits waar ik als ervaringsdeskundig trainer aan heb bijgedragen. Ik vind het leuk en motiverend om mijn ervaringen en ideeën te delen en op die manier bij te dragen aan meer inzicht en eerlijke kansen.

28 december 2019 Wat zijn je goede voornemens voor het komende jaar?
Ik wil mijn meditatie- en yogabeoefening verdiepen, zo veel mogelijk plantaardig onbewerkt eten, nog vaker de natuur opzoeken, meer doen met mijn creatieve interesses, meer voldoening en autonomie nastreven in mijn loopbaan en omgaan met opbouwende mensen. In deze blogpost ga ik uitgebreider in op mijn goede voornemens.

31 december 2019 Heb je een boodschap voor jezelf voor volgend jaar?
Ja! Kies voor jezelf, luister naar jezelf, doe wat je zelf wilt, ga om met opbouwende mensen en besef dat jij wel degelijk belangrijk bent!

Wat zijn jouw antwoorden?

Meer informatie
Elke dag een vraag: een dagboek voor vijf jaar (2013 BBNC uitgevers bv, Amersfoort, 12e druk december 2016).

Volg je mij al op Hebban?

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s