Creatief 2019: wat ik afgelopen jaar heb geblogd over schrijven en bloggen

2019 was echt mijn blogjaar: ik heb meer geblogd, ben er intensiever mee bezig geweest en heb er (nog) meer van genoten. De blogfrequentie van de eerste paar maanden bleek iets te intensief; ik zit voor mijn baan bij de overheid al veel achter de computer en wil daarnaast voldoende tijd reserveren voor activiteiten waar geen beeldscherm aan te pas komt. Toch ben ik blij met de ontwikkelingen die ik in gang heb gezet, want bloggen is gewoon ontzettend leuk. Ik heb afgelopen jaar dan ook veel geblogd over bloggen en schrijven. Het overzicht vind je hieronder.

Mijn blogpost ‘Hoop, vertrouwen en inclusiviteit’ is gepubliceerd op Inclusief Nederland

Vijf oudere blogposts over schrijven en zelfexpressie

Ik verander en mijn blog verandert mee

Bloggen in 2019: mijn vijftien meest bezochte blogposts van afgelopen maand

Mijn blogpost ‘De mens die ik kan zijn’ is gepubliceerd op de website van Koepel Adviesraden Sociaal Domein

Overzicht is fijn: vijf blogposts over Bullet Journals

Wendy’s Boekenblog op Hebban

Waar ik nu sta als blogger

Bloggen over mijn idealen: vijf blogposts over veganisme

Publicatie van mijn eerste blog op dsmmeisjes

Bloggen in 2019: zeven mooie blogposts en inspraak voor mijn lezers

Trouw aan Jezelf-Dag en vervolg op mijn blog op dsmmeisjes

Ook in 2020 wil ik veel energie in mijn blog steken. Een vastomlijnd plan heb ik niet en dat vind ik ook niet nodig. Juist de ruimte voor spontane berichten en nieuwe onderwerpen is goed voor de creativiteit. Wel heb ik een aantal intenties die ik belangrijk vind voor mijn blog:

  • Mijn vaardigheden op het gebied van (natuur)fotografie verder ontwikkelen
  • Werken met een contentkalender in mijn Bullet Journal
  • Voldoende ruimte reserveren voor spontane blogposts (dus niet te strak plannen)
  • Vaker reageren op blogposts van andere bloggers
  • Mijn blog steeds meer ‘eigen’ maken (mijn ontwikkeling, visie en favoriete activiteiten delen)

Met mijn Bullet Journal voor 2020 ben ik al aan de slag. Mijn blogideeën kunnen daar mooi bij.

Op naar een creatief 2020!

Afbeelding van DarkWorkX via Pixabay

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s