Instagram #2019bestnine en plezier in fotografie

Sinds een paar maanden zit ik weer op Instagram en ik vind het erg leuk om daar mijn foto’s te delen. Meestal zijn het natuurfoto’s, maar ook boeken, gebouwen en vegan voeding fotografeer ik graag. Mijn profiel vind je hier.

Mijn negen meest gewaardeerde foto’s komen samen in bovenstaande afbeelding via #2019bestnine. In 2017, op mijn vorige account, had ik ook een mooi overzicht gekregen en ik was benieuwd naar de waardering van mijn recente foto’s. Leuk om mijn foto’s netjes in één afbeelding te zien, en om mijn foto’s van toen en mijn foto’s van nu met elkaar te vergelijken.

Wat mij direct opvalt, is dat ik beter ben geworden. Dat ik ben gegroeid als hobbyfotograaf en dat er meer leven in mijn foto’s zit. Nu heb ik wel een betere telefoon dan twee jaar geleden, dus dat speelt mee. Toch vind ik dat ik er zelf ook een grote rol in heb, dat ik een vastere hand heb gekregen en dat ik beter kan inschatten wat ik wel en niet op mijn foto’s wil hebben. Het is fijn om te zien dat veel oefenen dus echt tot betere resultaten leidt.

In 2020 wil ik deze positieve ontwikkeling voortzetten. Ik wil nog betere foto’s maken, want ze zijn zeker mooi maar ik ben er nog niet. Ook wil ik mij meer verdiepen in de techniek; nu fotografeer ik echt op gevoel. Ik wil ook weten wat ik doe en waarom. Mijn foto’s blijf ik delen op mijn blog en social media. Ik zie je graag hier én daar.

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Instagram #2019bestnine en plezier in fotografie

  1. Dat vind ik nou het allerleukste aan sociale media, dat je merkt dat je door de jaren heen ergers beter in bent geworden. Onbedoeld worden Instagram en Facebook getuigen van een hele hoop menselijke ontwikkeling. Goed om te lezen dat je zo positief je foto’s van nu met eerdere foto’s kunt vergelijken.

    Liked by 1 persoon

    1. Bedankt voor je leuke reactie! Wat je schrijft over social media, herken ik en zie ik ook terug op blogs: hoe mensen zich ontwikkelen, of het nu om vaardigheden gaat of om persoonlijke ontwikkeling (of allebei). Dat is mooi om te zien. Zelf vind ik het ook leuk om te ontdekken dat ik ben gegroeid en om dit met anderen te kunnen delen.

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s