Bloggen in 2019: zeven mooie blogposts en inspraak voor mijn lezers

Sinds een klein jaar steek ik meer energie in mijn blog en dat heeft geleid tot meer bezoekers en meer reacties. Die interactie met jou als lezer vind ik waardevol. Natuurlijk schrijf ik omdat ik het ontzettend leuk vind. Ik schrijf echter ook om iets te betekenen, om te informeren en vooral te inspireren. Ik wil daarom dat mijn blogposts aansluiten bij jouw wensen.

De volgende zeven blogposts heb ik met veel plezier geschreven. Het gaat om mijn blogactiviteiten in 2019.

1. 35 weetjes over mij

2. Fotoverslag van een zonnige winterwandeling door Meijendel

3. Complimentendag 2019: positieve energie verspreiden

4. Fotoverslag van een zonnige lentewandeling door de Scheveningse Bosjes, het Van Stolkpark en het Westbroekpark

5. Overzicht is fijn: vijf blogposts over Bullet Journals

6. Twee boeken en twee films over vrouwen en hun keuzes

7. Films gezien in oktober 2019

Dit is dus waar ik blij van word en ik blijf zeker de blogposts schrijven waar ik achter sta. Toch ben ik ook heel benieuwd waar ik jou blij mee kan maken en hoe ik tegemoet kan komen aan jouw behoeften als lezer. Dat inspireert mij ook weer om te schrijven over iets wat bij mij en mijn blog past, maar waar ik zelf nog niet aan gedacht heb. Of waar ik wel over heb geschreven, maar niet vaak of uitgebreid genoeg.

Daarom, fijne bestaande of toekomstige lezer, vertel mij wat jij interessant vindt. Wat je van mij wilt weten, waar je meer over wilt lezen, welke wandelfoto’s je graag voorbij ziet komen, welke vragen mijn blogposts bij jou oproepen. Of iets anders wat je te binnen schiet als je mijn blog bezoekt.

Mijn oproep is bedoeld voor blogposts in november en december. Het is wel zo leuk om het onderwerp dat je hebt ingediend snel voorbij te zien komen. Als ik er toch liever in 2020 over schrijf, dan doe ik dat. Mocht ik het onderwerp (nu) niet bij mij en mijn blog vinden passen, dan schrijf ik er (nog) niet over. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen, want ik sta open voor veel nieuwe ideeën en invalshoeken!

Ik hoop van je te horen. Deel jouw vraag of voorstel als reactie onder deze blogpost, via het contactformulier of op social media.

Heel veel dank en waardering!

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Bloggen in 2019: zeven mooie blogposts en inspraak voor mijn lezers

  1. Hoi, ik ben benieuwd naar aanleiding van de blogpost op dsm meisjes, voel je nog steeds dat je het leven van een ander aan het leiden bent? Wat zijn je verlangens en wat wil je in je leven veranderen? Ook ben ik meer benieuwd naar je vriendschappen en relaties. Ervaar je misbruik in deze en heb je u wel bevredigende relaties en vriendschappen?

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s