Foto’s van opvallende plekjes in Breda

Woensdag en donderdag was ik in Breda vanwege mijn deelname aan het Autisme Belevingscircuit van Ontdek Autisme. Daar zal ik binnenkort meer over vertellen. In deze blogpost deel ik de foto’s van wat mij in Breda is opgevallen.

Baronie- of Nassaumonument

Vijver Valkenberg

Begijnhof

Boschstraat

Princenhage

Ik was al heel lang niet meer in Breda geweest en ik moet zeggen dat de stad een prettige indruk op mij heeft gemaakt. Mijn bezoek was van korte duur en door de schemering woensdag in de namiddag en de hevige regen donderdagmiddag heb ik in de binnenstad niet zo veel gedaan. Een andere keer ga ik graag écht de stad in. Genoeg leuke plekjes om te bezoeken!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s