Publicatie van mijn eerste blog op dsmmeisjes

Dsmmeisjes is een website waar je verhalen kunt lezen, en verhalen kunt delen, over leven met psychische klachten. Ik had er al vaker mooie blogs gelezen en recentelijk heb ik ook hun boek Het mens achter de labels gelezen. Nu ik vaker over mijn beleving van autisme wil vertellen, en dan niet alleen hier maar juist op andere websites en blogs, heb ik mijn eerste verhaal ingezonden. De titel? Weer op zoek naar een autismecoach

Over de inhoud wil ik hier niet veel vertellen: die ontdek je zelf wel door mijn verhaal op dsmmeisjes te lezen. Wel kan ik zeggen hoe ontzettend belangrijk ik het vind om te vertellen wat er in mij omgaat. Hoe veel ik wil vertellen en hoe weinig ik dat in het dagelijks leven doe. Hoe lastig het voor mij is om mij kwetsbaar op te stellen, terwijl ik dat wel graag wil.

Ik wil mijn ervaringsverhalen delen omdat ik mensen wil helpen. Mensen die dezelfde soort ervaringen hebben, wil ik vertellen dat zij er niet alleen voor staan. Mensen die het allemaal niet zo goed kunnen plaatsen, wil ik vertellen hoe ik alles beleef. Of, zoals ik op mijn auteursprofiel zeg, ben ik:

Zoekend naar mogelijkheden om mijn ervaringen en ideeën te delen en bij te dragen aan inzicht, verbinding en inclusiviteit.

Benieuwd naar mijn verhaal? Lees mijn blog op dsmmeisjes en laat daar of hier je reactie achter. Dat stel ik enorm op prijs!

Afbeelding van virin000 via Pixabay

Gepubliceerd door

Een reactie op “Publicatie van mijn eerste blog op dsmmeisjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s