Ik heb een zonnige herfstwandeling door Clingendael gemaakt

Vanmiddag heb ik fijn gewandeld, bij elkaar ruim tien kilometer. Door het Centrum en Benoordenhout, maar vooral door Clingendael. Het was een zonnige herfstmiddag en dat maakte mijn wandeling extra mooi. Ik heb hierdoor ook goede foto’s kunnen maken. Kijk maar.

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Ik heb een zonnige herfstwandeling door Clingendael gemaakt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s