Wendy’s Boekenblog op Hebban

Dit is leuk! Naast deze blog heb ik nu ook een blog op Hebban, namelijk Wendy’s Boekenblog. Het thema van mijn nieuwe blog? Het zou zomaar eens over boeken kunnen gaan!

Ik wil bloggen over boeken, en dan echt op een plek waar het lezen centraal staat. Dus niet tussen de berichten over films, zingeving, natuurwandelingen en meer thema’s die ik op Wendy Schuchmann vaak bespreek, maar op een eigen boekenblog.

Aanvankelijk wilde ik hier een aparte WordPress-blog voor opzetten, maar ik heb toch anders besloten. Op Hebban komen zo veel boekenwurmen dat ik graag daar wil bloggen, als onderdeel van de leesgemeenschap. Die interactie maakt het bloggen nu juist zo leuk.

Dus blijf komen en reageren op deze blog, maar kom ook langs op Wendy’s Boekenblog. Dan kunnen we daar in gesprek gaan over boeken, leeservaringen, evenementen, nieuwtjes, leesplezier en nog veel meer boekgerelateerde zaken.

Hopelijk zie ik je daar!

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Wendy’s Boekenblog op Hebban

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s