Blij met de uitbreiding van mijn bibliotheekabonnement

Zo, ik ben blij! Ik wilde meer uit mijn bibliotheekabonnement halen en dan vooral meer films en series lenen. Kopen is immers ook weer zo duur (voor mijn bankrekening) en niet-duurzaam (voor de aarde). En van steeds meer spullen in mijn kleine woning word ik ook niet bepaald vrolijk. Lenen dus!

Toen ik de cd- en dvd-ruimte betrad, ontdekte ik echter dat ik met mijn toenmalige abonnement maar een beperkt aantal films en series per maand kon lenen – en dat ik daar ook extra leengeld voor moest betalen. Met een uitgebreid abonnement zou ik onbeperkt films en series (en veel boeken) mogen lenen, en zou ik geen extra leengeld hoeven betalen.

Met mijn kijkgedrag ben ik met zo’n uitgebreid abonnement veel voordeliger uit – en betaal ik de helft minder dan aan Netflix (terwijl ik ook nog eens boeken mag lenen). Ik was gelijk overtuigd en besloot alles ook maar direct te regelen, waardoor mijn nieuwe abonnement vandaag is ingegaan.

Uiteraard heb ik het een en ander geleend:

Boeken

Stormwind (Jackie van Laren). Dit is het tweede deel van de Eilandenliefde-serie.

Films

Animal Farm

Annie Hall

Dead Poets Society

The Book Thief

Animal Farm heb ik voor mijn eindexamen gelezen, De Boekendief ben ik aan het lezen en Annie Hall wordt mijn vijfde Woody Allen-film. En Dead Poets Society ben ik gewoon heel benieuwd naar!

Hoe dan ook: mijn lees- en kijkavonturen gaan door, mede dankzij mijn nieuwe bibliotheekabonnement.

(Oh trouwens: hoewel ik mijn vreugde over mijn bibliotheekabonnement hier nogal nadrukkelijk uit, heb ik deze blogpost niet in opdracht van de bibliotheek geschreven.)

Gepubliceerd door

Een reactie op “Blij met de uitbreiding van mijn bibliotheekabonnement

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s