Vision Board: wat ik belangrijk vind in mijn leven

Een tijdje geleden heb ik een Vision Board gemaakt. Met afbeeldingen en teksten uit Happinez en V’gan en Bullet Journal-stickers heb ik een collage gemaakt van dingen die ik belangrijk vind en die ik graag weerspiegeld zie in mijn leven. Hierboven zie je het resultaat.

Mijn Vision Board heb ik met magneten op mijn koelkast geplakt. Ik woon in een studio en mijn koelkast bevindt zich tussen het keukenblok en mijn werkplek. Als ik aan mijn bureau zit en mijn hoofd iets naar links draai, zie ik mijn Vision Board. Mooi om op die manier aan mijn waarden en dromen herinnerd te worden!

Bekijk je mijn Vision Board, dan zie je de volgende dingen terugkomen:

 • Werk dat aansluit bij mijn waarden
 • Positieve energie
 • Natuurlijk en diervriendelijk eten
 • In de natuur zijn
 • Reizen en ontdekken
 • Mooie dingen delen

Voor mij zijn dit belangrijke aspecten van een waardevol leven. Het is prettig om er dagelijks mee in aanraking te komen, zeker omdat mijn huidige leven onvoldoende aansluit bij dat waar ik blij van word. Naar mijn Vision Board kijken, maakt mij ervan bewust dat ik kan kiezen. Dat mij een leven wacht dat meer overeenkomt met wie ik ben, maar dat ik daar wel iets voor moet doen.

Bewustworden, reflecteren, kiezen en handelen: het is allemaal nodig om te kunnen groeien naar een leven met meer voldoening. Goed om die stappen te zetten. Mooi om erover te bloggen.

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Vision Board: wat ik belangrijk vind in mijn leven

   1. Ik ben er ook heel enthousiast over 😀 Prettige schrijfstijl (humoristisch en zeggen waar het op staat) en een positieve en motiverende boodschap waar ik mij erg in kan vinden. De kracht van zo’n boek ligt wel echt in de dagelijkse toepassing van de ideeën, dus daar kan ik lekker mee aan de slag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s