Drie merkwaardige vragen van Pickwick (deel IV)

Ik drink venkelthee van Piramide en zie de Pickwick theelabels met Tea Topics naast mijn laptop liggen. Sommige vragen zie ik meer dan eens voorbijkomen. Ik drink zo veel thee dat ik alle vragen wel een keer gezien heb. Gelukkig heb ik ze nog niet allemaal beantwoord, maar hoe vaker ik over ze blog, hoe groter de kans dat er geen Tea Topic-geheimen meer voor mij bestaan. Benieuwd naar mijn geheimen en mijn antwoorden? Hieronder vertel ik je meer!

Vraag 1: Wat staat er altijd bij jou in de koelkast?
Altijd is overdreven, want ik ben voorstander van een gevarieerd eetpatroon – en ja, veganistisch en natuurlijk kan ook gevarieerd zijn. Daar vertel ik je binnenkort meer over! Maar terug naar mijn koelkast: wat kun je daar vaak in vinden? Plantaardige melk- en yoghurtproducten: sojamelk, havermelk, rijstmelk, amandelmelk, kokosmelk (en -yoghurt dus). Ook hier varieer ik in: ik ontbijt niet elke dag met papjes/ ontbijtgranen en ik wissel af tussen de verschillende soorten. Verder is er vaak verse groenten en fruit in mijn koelkast te vinden, evenals vegan vleesvervangers.

Vraag 2: Wat is jouw favoriete me-time moment?
De heerlijke natuurwandelingen die ik maak! Ik wandel bijna altijd alleen en dan laad ik helemaal op. Ik voel mij thuis in de natuur en houd van het groen, de natuurgeluiden en de frisse lucht in het algemeen. Op mijn wandelingen kan ik mij ook echt verheugen en als je mij vraagt naar mijn weekend, dan is de kans groot dat ik enthousiast vertel over de natuurwandeling die ik heb gemaakt. Lees hier mijn blogposts met wandelverslagen en natuurfoto’s.

Vraag 3: Hoe ziet jouw verre toekomst eruit?
Mooi! Ik wil geloven in een positieve toekomst voor mezelf en al het leven om mij heen. Als ik kijk naar alle narigheid waar we tegenwoordig mee geconfronteerd worden, dan vind ik het belangrijker dan ooit om hoopvol te blijven. Zeker niet door alles te ontkennen: we hebben te maken met klimaatcrisis, maatschappelijke uitsluiting en stigma, woningnood, leefstijlgebonden aandoeningen, uitbuiting van dieren en heel veel andere problemen die niemand een ander mag toewensen. Toch wil ik blijven geloven dat we er komen, dat we met z’n allen een gezonde, gelukkige, groene wereld kunnen creëren. Een wereld waarin iedereen welkom is. Als we het maar willen!

 

Wat zijn jouw antwoorden op de Tea Topics? Hoe zien jouw koelkast, jouw rustmomenten en jouw toekomst eruit?

 

Foto door congerdesign/ Pixabay

Gepubliceerd door

7 reacties op ‘Drie merkwaardige vragen van Pickwick (deel IV)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s