Overzicht is fijn: vijf blogposts over Bullet Journals

Het is heerlijk om te plannen en uit te kijken naar leuke activiteiten. Alles bij te houden en te zien waar je mee bezig bent. Je eigen voortgang te volgen. In een Bullet Journal kan dat allemaal! Ik ben dan ook een groot fan van het bujosysteem. Benieuwd naar de blogposts die ik over deze fijne boeken heb gepubliceerd? Lees snel verder!

Mijn Bullet Journal: als creativiteit en overzicht samenkomen
In deze blogpost introduceer ik mijn eerste bujo: de Botanische Bullet Journal, een cadeau van de Goede Sint en Groene Piet. Vol enthousiasme vertel ik wat ik er al mee heb gedaan en wat ik allemaal nog van plan ben. Later zou blijken dat ik blijer word van het overzicht creëren dan van het kunstzinnig inrichten van mijn Bullet Journal en dat is helemaal prima.

Mijn Bullet Journal: een maandlog en weeklogs gemaakt voor maart 2018
In deze blogpost vertel ik hoe ik in mijn Bullet Journal de maand maart 2018 heb verwerkt en welke categorieën ik hiervoor heb gebruikt. Hier is mijn blogplanning onderdeel van mijn persoonlijke bujo. Aan het eind van 2018 deel ik andere ideeën over bloggen en Bullet Journals.

Mijn Bullet Journal: opnieuw overzicht creëren in de zomer van 2018
In deze blogpost biecht ik op dat ik tijdelijk van het bujopadje ben afgedwaald en neem ik mij voor om mezelf het overzicht te gunnen waar ik zo’n behoefte aan heb. Verder deel ik mijn enthousiasme over mijn Business Bullet Journal.

Mijn Eenhoorn Bullet Journal: Positive Vibes Only
In deze blogpost verspreid ik de blije eenhoorn-energie die voortkomt uit mijn Eenhoorn Bullet Journal. Ook zoek ik een goede verdeling tussen mijn Botanische, Business en Eenhoorn Bullet Journal. Al die leuke boeken om mij heen! Natuurlijk ben ik enthousiast.

Agenda en Bullet Journals in 2019
In deze blogpost vertel ik over mijn nieuwe strategie: een agenda voor afspraken, Outlook voor mijn baan, mijn Business Bullet Journal voor studies en cursussen, mijn Eenhoorn Bullet Journal voor reflecties en de Bullet Journal bovenaan voor mijn blog. Dit doe ik nu een klein halfjaar en ik ben alweer aan het onderzoeken of het nog beter kan. Het is toch wel veel naast elkaar, los van elkaar, terwijl de meeste van mijn activiteiten juist met elkaar samenhangen.

Dus… ik ben op zoek naar het best werkende systeem. Waar haal ik het meest uit? Een grote Bullet Journal waarin alles samenkomt, of juist voor elk levensgebied een ander journal? Ik begon met het eerste, eindigde (even) met het laatste en neig nu toch weer naar het eerste. Hoe dan ook: wordt vervolgd!

Hoe werk jij het prettigst met je Bullet Journal? Wat werkt voor jou? Tips zijn altijd welkom!

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Overzicht is fijn: vijf blogposts over Bullet Journals

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s