Happylog april 2019

Vandaag kijk ik graag terug op de goede dingen die ik in april heb meegemaakt. Ik heb weer veel te vertellen. Zo sluit ik de maand goed af en ben ik helemaal klaar voor wat mij nu allemaal te wachten staat – en vooral voor wat ik allemaal in gang ga zetten. Maar eerst nog even april.

Ik ben afgelopen maand goed met mijn blog bezig geweest. Mijn blogfrequentie heb ik weliswaar verlaagd, maar ik heb wel veel mooie foto’s gemaakt, op andere blogs gereageerd en ideeën verzameld en plannen gemaakt in mijn Blog Bullet Journal. Allemaal zinvolle blogactiviteiten. Dat ik minder intensief post, heeft te maken met mijn tijdsindeling: ik wil voldoende ruimte creëren voor mijn studie. Daarnaast blijkt er nog een reden te zijn: ik wil weer meer voor mooie organisaties en initiatieven gaan schrijven. Dit jaar heb ik dat al gedaan met mijn blogposts Hoop, vertrouwen en inclusiviteit en De mens die ik kan zijn en ik wil dat uitbreiden. Overigens wil ik naast inclusie ook over andere onderwerpen schrijven. Ik heb nog meer idealen die het waard zijn om gedeeld te worden.

Over inclusie en idealen gesproken: ik heb in april een boeiend seminar bijgewoond, namelijk Zet mensen met een beperking niet buitenspel. Relevant thema, goede sprekers en interessante gesprekken (en wat mij betreft ook vervolggesprekken).

Verder heb ik weer veel geleerd met mijn studie Communication and Multimedia Design en mijn module Plannen & Organiseren. Dit laatste is een klassikale training en ik was blij zo’n gemotiveerde groep te treffen. Ik ben benieuwd naar de volgende lessen en weet nu al dat ik hier veel aan ga hebben in mijn werk.

Maar naast werk en studie is ook vrije tijd belangrijk en ik heb genoten van een lang Paasweekend. In mijn blogpost over Witte Donderdag verheugde ik mij er al op en inderdaad, het was een goed weekend met heerlijk lenteweer.

Nu ik het toch over Pasen heb: op Tweede Paasdag heb ik de Paas & Grachtentocht gelopen, 15 km door Den Haag. Alles was goed: de route, het weer, mijn enthousiasme en de foto’s die ik tijdens mijn wandeltocht heb gemaakt. Verder heb ik eerder in april ook aan leuke wandelactiviteiten deelgenomen, namelijk de Wandel naar je Werk-dag 2019 en de Duinenmars. Het was een goede wandelmaand!

Het laatste weekend van deze maand heb ik twee films gezien, zoals blijkt uit onderstaande tweet:

Nu was Night School een feelgood film en The Kindergarten Teacher eerder het tegenovergestelde. Toch kan kunst waar je niet vrolijk van wordt juist veel bijdragen aan je persoonlijke en culturele ontwikkeling. Deze maand wil ik dan ook meer doen met mijn liefde voor kunst en cultuur. Maar ook werken, studeren, schrijven en wandelen komen terug in deze nieuwe meimaand – en wie weet nog meer, want de wereld is té interessant om aan mij voorbij te laten gaan.

Gepubliceerd door

8 reacties op ‘Happylog april 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s