Happylog maart 2019

bloesem-westbroekpark-3

De laatste dag van het weekend en de laatste dag van maart. Tijd om terug te kijken op de afgelopen maand en stil te staan bij leuke activiteiten en mooie momenten. Die waren er zeker, gezien de blogposts die ik de laatste tijd heb gepubliceerd. In deze happylog deel ik alles in één bericht!

Om maar gelijk bij mijn favoriete maartthema (iets anders dan maandthema) te beginnen: de lente is begonnen. Ik ben daar enorm blij mee en heb de volgende doelen gesteld voor dit frisse, nieuwe seizoen: leren/ studeren, natuurwandelingen maken en bloggen. Deze activiteiten staan komende tijd (en komende jaren) centraal. Zo maak ik van dit leven echt mijn leven!

Bloesems horen bij de lente en tijdens een simpele wandeling door mijn oude stadswijk heb ik van deze bloemenpracht mogen genieten. Ontzettend fijn om te zien hoe de natuur alles om mij heen een beetje (of heel veel) mooier maakt. Laten we dankbaar zijn voor alles wat groeit en bloeit!

Natuurlijk heb ik gewandeld en gefotografeerd in de natuur. Dat ga ik komende maanden nog veel vaker doen, maar wat ik nu kan delen, zijn deze wandelingen:

Ik heb deelgenomen aan een aantal interessante activiteiten, zoals een inhousemiddag en -avond voor jonge rijksambtenaren, de Participatielezing van Ton Wilthagen bij Movisie en een stadswandeling met collega’s. Positieve interacties vind ik fijn. Naderhand moet ik wel tot mezelf komen, maar zo gaat dat nu eenmaal met mijn zintuigen en daar houd ik rekening mee.

Mijn hbo-opleiding Communication and Multimedia Design. Ik noem hem als laatst en dat is een mooie afsluiting van dit overzicht, want voor mij staat de studie op nummer één. Ja, studeren naast een baan is best een opgave, maar deze studie is wat ik wil, deze toekomst is wat ik wil en ik heb het ervoor over. Zo creëer ik het leven dat ik waardevol vind.

En zo sluit ik de maand maart af en maak ik mij klaar voor het autonome april. Ook ik doe wat ik wil!

Gepubliceerd door

18 reacties op ‘Happylog maart 2019

 1. Bloesem en lente, dat hoort echt bij elkaar he? Mooie lente wandeling heb je trouwens gemaakt, lijkt me een mooi gebied om in elk seizoen van te kunnen genieten.

  Liked by 1 persoon

  1. De lezing was boeiend! Wilthagen en Cohen hadden een duidelijke visie en ik denk dat de parallelle arbeidsmarkt onder bepaalde voorwaarden bij kan dragen aan meer participatie. Daarnaast is het belangrijk om open te blijven staan voor andere mogelijkheid en perspectieven.
   De borrel naderhand vond ik positief; ik ben met interessante mensen in contact gekomen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s