Lenteweer en bloemenpracht

lente-bloemen-1

Dat ik blij ben met de lente, heb ik in mijn vorige blogpost al verteld. Nou ja, blij is eerlijk gezegd nogal een understatement, want ik ben enorm aan het genieten van wat ik allemaal om mij heen zie. Zelfs een wandeling door mijn oude stadswijk zorgde ervoor dat ik meerdere malen stilstond en mijn telefoon erbij pakte om te fotograferen. Bloemenpracht is overal!

lente-bloemen-2

Kijk dan toch wat een schoonheid. Dit is de lente, dit is de natuur in bloei. Nu kom ik al zo graag buiten, maar dat wordt op deze manier alleen nog maar meer. Lekker wandelen, de natuur in mij opnemen, mij verwonderen en natuurlijk heel veel foto’s maken. Ik verheug mij op al het mooie dat ik dit seizoen ga zien.

lente-bloemen-3

Alles bloeit, alles komt tot leven. En dat gewoon hier, met woningen, enkele slootjes en veel verkeer in de omgeving. Dat zou je toch niet zeggen als je deze foto’s ziet? Kun je nagaan wat voor moois ik straks tegenkom als ik deze lente weer vaker de natuur in ga.

lente-bloemen-4

lente-bloemen-5

lente-bloemen-6

Hoewel mijn studie op nummer één staat, wil ik deze lente dus vaak op pad. Zulke lange wandelingen als vorig jaar ga ik niet maken, maar maximaal een dagdeel per keer is ook fijn. Het gaat mij om het wandelen zelf. Nu zijn er routes en tochten die ik opnieuw wil lopen. Ik vertel daar binnenkort meer over.

Wat ik ook wil, is mijn wandelhorizon verbreden. Er is immers nog veel te ontdekken en behalve dat ik graag nieuwe ervaringen opdoe, deel ik mijn foto’s van andere bijzondere plekken ook graag op mijn blog. Hoe meer variatie en inspiratie, hoe leuker. Maar tot die tijd geniet ik van alle bloemenpracht dicht bij huis en deel ik wat ik hier tegenkom.

Ik wens je een fijne lente met veel bloemen en nog meer positieve wandelervaringen. Vertel mij over je ontdekkingen of deel ze op je blog!

Gepubliceerd door

19 reacties op ‘Lenteweer en bloemenpracht

  1. Supermooi hè! Bij mij staan er bomen met mooie bloesem in de straat. Helaas is het altijd zo dat als er één zuchtje wind is alle bloesem weer van de bomen af gewaaid zijn (en je dus een troep in de tuin hebt 😉 )

    Liked by 1 persoon

  2. Haha zo blij ben ik nou ook in de lente. Geniet ook van al dat moois en kan echt stilstaan bij een oom en gewoon even rustig in me opnemen. Gaat mijn zoontje aan mijn jas trekken, zo van schiet nou op. En dan zeg ik ‘kijk hoe moooooiiiiiiii’ en dan zegt hij ‘ ja mama, het is een boom, kom’. Haha

    Liked by 1 persoon

  3. Wat een prachtige foto’s ! Ik hou ook zo erg van wandelen maar in de winter kon ik mezelf echt niet naar buiten sleuren, nu heb ik al 4 dagen achter elkaar mn stappendoel gehaald. Heerlijk om nu buiten te lopen! In de zomer vindt ik wandelen vaak ook niet fijn, dan is het te warm.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s