Drie merkwaardige vragen van Pickwick (deel III)

Tussen mijn laptop en mijn Bullet Journals in liggen diverse theelabels met Tea Topics van Pickwick. Aangezien theedrinken een terugkerende activiteit van mij is en ik het leuk vind om feitjes over mezelf te delen, beantwoord ik vandaag weer drie merkwaardige vragen. Nou ja, als ik heel eerlijk ben, zijn de vragen zelf niet eens zo merkwaardig, maar het feit dat zij zich op theelabels bevinden des te meer. Hoe dan ook: dit zijn ze!

Vraag 1: Wat is jouw favoriete dag van het jaar?
Een dag in mei, juni, juli of augustus. Het is zonnig en aangenaam fris. Ik wandel zonder jas in de natuur en geniet van al het leven om mij heen. Zelf voel ik mij levendiger dan ooit en elke stap motiveert mij om verder te lopen. Waar kom ik uit? Wat ga ik ontdekken? Mijn enthousiasme neemt toe en mijn denken neemt af. Een droom komt uit. Ik zie een vos.

Vraag 2: Wat is jouw favoriete boek?
Eentje maar? Daar ga ik dus niet mee akkoord, he! Drie dagen geleden heb ik namelijk over veertien mooie boeken geblogd. Inderdaad ja, veertien en weet je? Er zijn nog zo veel andere boeken die ik graag lees of wil lezen. Daarom doe ik mee met de Hebban Reading Challenge 2019 en ben ik blij met boekhandels en een bibliotheek op loopafstand van mijn werk.

Vraag 3: Wat wil je vandaag anders doen dan gisteren?
Bloggen! Mijn laatste blogpost heb ik zondag gepubliceerd en vandaag is het woensdag. Conclusie: gisteren (als in: dinsdag) heb ik niet geblogd. Eergisteren (als in: maandag) trouwens ook niet, maar daar ging de vraag niet over. Ik wilde vandaag, in tegenstelling tot gisteren, wel bloggen en deze blogpost toont aan dat dit mij is gelukt. Weer een reden om de woensdag te waarderen!

Inmiddels bevinden zich minder theelabels tussen mijn laptop en mijn Bullet Journals. Mijn theevoorraad blijf ik aanvullen, niet voor de labels maar voor de thee.

 

Foto ‘Tea, Cup of tea, various kinds of tea, tea on the table’ door liliya Vantsura/ Shutterstock

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Drie merkwaardige vragen van Pickwick (deel III)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s