Happylog februari 2019

Februari is bijna voorbij. Ik heb zin in maart, in de lente, een nieuwe fase in 2019. Toch wil ik eerst kijken naar de mooie kanten van afgelopen maand. Ik heb veel gezien en gedaan en dat wil ik graag met jou delen. Lees daarom deze happylog en geniet van de geluksmomenten die ik afgelopen maand heb ervaren.

Heb ik het over de lente in aantocht, dan denk ik natuurlijk terug aan de zonnige dagen van afgelopen maand. Ik heb zelfs zonder jas gelopen. Zon geeft mij altijd zo’n blij en hoopvol gevoel. Er lijkt dan meer mogelijk. Ik ga de wereld in en dingen meemaken. Ik heb dan ook een paar mooie natuurwandelingen gemaakt afgelopen maand. Zo heb ik door het Haagse Bos en een stukje Marlot gewandeld en genoten van een zonnige winterwandeling door Meijendel.

Ook het bloggen was weer fijn deze maand. Zo heb ik diverse blogposts gepubliceerd; met deze erbij twaalf. Dat is gemiddeld drie per week, dus een ritme ben ik inderdaad aan het opbouwen. Deelnemen aan de WOT vind ik een positieve blogontwikkeling. Verder heb ik mijn ‘Over mij‘ herschreven, zodat mijn blog nog beter past bij wie ik nu ben.

Wat ook leuk was: vegan lunchen en bijkletsen met een vriendin. Ervaringen, ontwikkelingen en ambities delen en met elkaar meedenken. Ik geniet van het contact met mensen die met dezelfde dingen bezig zijn en die net als ik vooruit willen. Elkaar daarin stimuleren geeft positieve energie.

Als jonge rijksambtenaar ben ik naar de inhousedag geweest van de Inspectie SZW. De workshop over arbeidsuitbuiting was heftig maar leerzaam en maatschappelijk relevant. Komende maand ga ik opnieuw naar een inhousedag!

Ik heb diverse films gezien waaronder Mary, Queen of Scots. Zoals ik in mijn blogpost schreef, ben ik geïnspireerd geraakt door haar vastberadenheid en levenslust. Vrouwen die blijven kiezen voor wat zij belangrijk vinden en zich niet laten tegenhouden: ik ben één van hen en daar sta ik voor!

Tot slot mijn mooie studie Communication and Multimedia Design. Ik kom steeds meer in een studieritme en verheug mij op wat ik allemaal ga leren en wat ik ermee ga doen. Dit klopt gewoon! Tegelijkertijd ben ik tot de conclusie gekomen dat Gewichtsconsulent het niet is voor mij. Ik heb besloten om echt voor CMD te gaan, aangevuld met cursussen voor mijn werk of mijn persoonlijke welzijn. Het is fijn om steeds duidelijker voor ogen te hebben wat echt belangrijk is en daar ook naar te handelen. Zo geef ik mijn leven vorm.

Bedankt voor de afgelopen maand. In maart ga ik verder met leren, genieten en mijn positieve bijdrage leveren.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s