Vijf mooie wandelingen die ik heb gemaakt in 2018

20180421_141838

Het afgelopen jaar heb ik veel gewandeld en op mijn blog kun je hier verschillende fotoverslagen van vinden. Om jou te inspireren tot (nog) meer wandelplezier, deel ik hieronder vijf bijzondere wandelingen die ik in 2018 heb gemaakt. Het maakt niet uit of je geoefend bent of niet: de wandeling door Park Clingendael is maar een paar kilometer. Wil je juist meer uitdaging, kies dan voor ‘Rondje duin’ (30 km) door de Amsterdamse Waterleidingduinen. Hoe dan ook: ga lekker naar buiten en geniet van de omgeving! 

Hier vind je de vijf wandelingen, van kort naar lang:

  1. Fotoverslag van een mooie herfstwandeling door Park Clingendael
  2. 18 maart 2018: fotoverslag van de Landgoederenroute Leidschendam-Voorburg
  3. Ik ontdekte de Zeemansloop en besloot hem te lopen. Een goede beslissing!
  4. The Hague City Walk 2018: 25 km gelopen op Bevrijdingsdag
  5. Fotoverslag van de wandelroute ‘Rondje duin’ (30 km) door de Amsterdamse Waterleidingduinen

Zelf ga ik komend jaar ook weer lekker de natuur in. Hierbij zorg ik wel voor meer balans in mijn lichaamsbeweging. Niet meer heel veel wandelen en af en toe zwemmen en fitnessen, maar kiezen voor afwisseling en variatie. Bovendien richt ik mij voortaan minder op de prestatie van een x aantal km lopen en meer op mijn beleving van de natuur.

Van welke wandelingen heb jij in 2018 bijzonder genoten? En wat zijn jouw wandelplannen voor 2019?

Gepubliceerd door

Een reactie op “Vijf mooie wandelingen die ik heb gemaakt in 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s