Liefde voor muziek: mijn top5 in 2018 (en 2017) volgens Spotify

20180420_151213

Vandaag ontving ik een mail van Spotify over mijn meest beluisterde muziek in 2018 en wat bleek? Ik heb mijn top5 van 2017 nooit gedeeld! Dat kan natuurlijk niet, want die van 2015 en 2016 staan ook prominent op mijn blog. Daarom in deze blogpost een overzicht van mijn meest beluisterde nummers in 2017 en 2018.

 

Uiteraard is eerst het verwaarloosde 2017 aan de beurt:

  • Katrina and the Waves – Love Shine a Light.
  • The Goo Goo Dolls – Iris.
  • 2 Brothers on the 4th Floor – Come Take My Hand.
  • Boyzone – No Matter What.
  • Billy Joel – The River of Dreams.

 

Nu ik 2017 de aandacht heb gegeven waar het recht op heeft, deel ik mijn top5 van 2018:

  • Donovan – Summer Day Reflection Song.
  • David Bowie – Life on Mars?
  • The Goo Goo Dolls – Iris.
  • Stephanie Struijk – Nieuwe Maan.
  • Ilse DeLange – Reach for the Light.

 

Waar ik in 2019 naar ga luisteren? Over een jaar kan ik daar pas echt iets over zeggen, maar bepaalde nummers duiken regelmatig op in mijn afspeellijsten en gezien de kracht en inspiratie die ze mij geven, ben ik daar meer dan blij mee.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s