Herfst 2018: mijn focus voor dit seizoen

20180926_150440.jpg

Het is nu een week herfst en ik wil mij richten op wat echt belangrijk is. Niet allerlei losse eindjes en projecten hebben lopen, maar gefocust bezig zijn met dingen die mij verder helpen. Ik heb behoefte aan overzicht en zelfbepaling en daar werk ik naartoe dankzij onderstaande keuzes.

Gezondheid: zorgvuldig omgaan met mijn lichaam en geest. Denk hierbij aan natuurlijk en volwaardig eten, veel buiten zijn en lekker bewegen, maar ook aan mediteren, yoga (binnenkort meer hierover), leuke dingen doen, grenzen stellen, minder tijd achter beeldschermen (en -schermpjes) doorbrengen en op tijd slapen. Als je mij langer leest, weet je dat ik al bewust bezig ben met mijn leefstijl. Toch kan het nog bewuster en daar heb ik behoefte aan.

Loopbaan: jarenlang leek het er (in ieder geval voor de buitenwereld) niet meer in te zitten, maar gelukkig is dat nu wel anders! Ik heb voor mezelf een mooie basis opgebouwd en ben er klaar voor om verder in mijn ontwikkeling te investeren. Groeien in mijn werk, workshops, cursussen en studies volgen, ervaringen opdoen, mensen leren kennen en kennis en ideeën uitwisselen: er is zo veel te leren en te ontdekken en er is zo veel meer mogelijk dan mij altijd is verteld. Dit is mijn moment!

Woning: ik woon hier vier jaar. In de wijk voel ik mij niet altijd even prettig, maar de huizenmarkt is zoals hij is en ik wil het voor mezelf zo aangenaam mogelijk maken. Ik maak er dus weer echt mijn plekje van, met een centrale plaats voor mijn uitgebreide boekencollectie. Verder creëer ik overzicht en geef ik weg wat ik niet meer nodig heb. Dat is meer dan ik had verwacht, maar een studio is nu eenmaal compact en ik wil rust en ruimte om mij heen.

Aan deze intenties ga ik komende maanden werken. Ik houd je op de hoogte!

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Herfst 2018: mijn focus voor dit seizoen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s