Monet notitieboekje voor culturele activiteiten en interesses

20180921_100226.jpg

Nu ik meer wil doen met mijn culturele interesses, komt bovenstaand Monet notitieboekje goed van pas! Ik heb natuurlijk al een Eenhoorn Bullet Journal, maar vanwege het pocketformaat focus ik mij daarin vooral op agenda/ planning, gezondheid, leefstijl en spiritualiteit. Gelukkig is mijn Monet notitieboekje zeer geschikt voor de onderwerpen kunst en cultuur.

Oktober is Maand van de Geschiedenis met als thema ‘Opstand’. Er worden allerlei interessante colleges, festivals en rondleidingen georganiseerd en met de Museumjaarkaart is natuurlijk ook van alles mogelijk. Nu wordt oktober best een drukke maand voor mij, maar het lukt mij vast om ruimte te creëren en deel te nemen aan een of meer culturele evenementen. Verder is het ook weer niet zo dat na oktober alle filmhuizen en musea er spontaan mee ophouden, dus ook na die maand blijft er genoeg te doen op het gebied van kunst en cultuur!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Monet notitieboekje voor culturele activiteiten en interesses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s