Blog Wonderlijke Wendy: volg mijn wonderlijke carrièrepad

DSCN3688

In de loop der tijd heb ik mij enorm ontwikkeld en die ontwikkeling deel ik op mijn blog. Ik merk echter dat ik een heel stuk niet vertel, omdat ik het onvoldoende vind passen bij waar ik over schrijf. Zo wil ik mij hier focussen op leefstijl, gezondheid, natuur, cultuur en spiritualiteit: allemaal onderwerpen die veel voor mij betekenen en waar ik graag over vertel.

Naast deze ‘zachte’ bezigheden ben ik ook zakelijk actief. Ondanks heel veel ontmoediging en onderschatting door een bepaalde uitkeringsinstantie ben ik vanuit de Wajong aan het werk gegaan als rijksambtenaar. Sinds eind 2016 heb ik een ondersteunende functie bij het Rijksvastgoedbedrijf; eerst tijdelijk en sinds eind vorig jaar vast.

Op Wonderlijke Wendy blog ik over mijn wonderlijke carrièrepad; over werken met autisme, inclusiviteit, de Participatiewet, ambitie tonen en dromen verwezenlijken. Ik vertel wat ik tegenkom en wat ik daarvan vind. Waar ik mij over verwonder en waar ik voor sta – en natuurlijk ook waar ik voor ga. Ik wil laten zien dat er veel meer mogelijk is dan wat ‘deskundigen’ ons vertellen. Ik wil laten zien wat ik kan.

Benieuwd naar mijn ideeën en ervaringen? Je bent van harte welkom om met mij mee te lopen. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

Fotograaf: Martien Lekkerkerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s