Mijn Eenhoorn Bullet Journal: Positive Vibes Only

20180826_201221.jpg

Ik heb een nieuwe bujo en nog wel eentje met een eenhoorn op de voorkant! Ontzettend leuk, want ik houd van journaling en van eenhoorns en ik heb behoefte aan een frisse nieuwe start. Dit vrolijke boekje gaat mij daar vast bij helpen.

Op dit moment heb ik drie bujo’s tot mijn beschikking. Dat klinkt enigszins rommelig, maar in werkelijkheid valt het wel mee. Dit is namelijk hoe de zaken ervoor staan:

  • In de eerste plaats heb ik mijn Botanische Bullet Journal; de bujo waar het allemaal mee begonnen is. Hiermee heb ik mijn eerste stappen in journaling gezet en ontdekt wat ik wel en niet prettig vind. Persoonlijk en zakelijk heb ik door elkaar gebruikt. Nu deze bujo bijna vol is en ik veel nieuwe ideeën heb, ga ik verder met onderstaande Bullet Journals.
  • Mijn Business Bullet Journal: voortaan gebruik ik deze bujo voor de verwezenlijking van mijn ambities. In mijn Botanische Bullet Journal heb ik een aantal ideeën genoteerd die ik per september in mijn zakelijke bujo ga uitwerken: uiteraard een agenda en takenlijst, maar ook een blog- en social mediaplanning, missie en doelstellingen, studieplanning, contactenoverzicht, leeslijst, evenementen en vakinhoudelijke ontwikkelingen.
  • Mijn Eenhoorn Bullet Journal: het onderwerp van deze blogpost! Dit is een pocket, waardoor ik hem extra handig mee kan nemen. Ik ga deze bujo per september gebruiken voor persoonlijke zaken. Denk hierbij aan een agenda en takenlijst, maar ook aan trackers, tips over gezondheid, welzijn en spiritualiteit, beweegplanning, recepten, films en series, persoonlijke doelen, dagjes uit en reisplannen.

Deze lijsten zijn nog in ontwikkeling, maar met wat ik tot nu toe bedacht heb, ben ik erg blij. Bovendien heb ik allemaal mooie stickers om mijn bujo’s op te fleuren en overzichtelijker te maken. Op de voorkant van mijn Eenhoorn Bullet Journal zie je er al een:

Positive Vibes Only

Met die leuke eenhoorn op mijn bujo zit dat wel goed!

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Mijn Eenhoorn Bullet Journal: Positive Vibes Only

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s