Relaxation Day 2018: genieten van mijn vrije dag

20180725_200337.jpg

Via Twitter ontdekte ik dat het vandaag Relaxation Day 2018 is. Een welkome dag voor een sensitief persoon met een actief leven. Nu is dit ook nog eens een vrije dag voor mij, dus dat komt helemaal mooi uit.

Mijn wens om voldoende uitgedaagd te worden en tegelijkertijd voldoende tijd te nemen voor rust en bezinning, is niet altijd even eenvoudig in de praktijk te brengen. Ik ben snel overprikkeld, maar ook snel onderprikkeld. Het is regelmatig schipperen tussen doen en zijn.

Vandaag, op Relaxation Day, zorg ik voor voldoende ontspannen doe-momenten én voldoende zijn-momenten. Een ontspannen doe-moment was samen met mijn vriend zwemmen in het Hofbad (Ypenburg). Nu was het drukker dan ik had gehoopt, maar de mooie baden en het warme water (en natuurlijk het gezelschap) maakten veel goed. Bovendien heb ik toch lekker kunnen bewegen. Over het oppakken van mijn oude zwemhobby vertel ik binnenkort meer.

Wat ik vandaag verder nog wil doen, is met mijn bujo’s aan de slag gaan, lezen (en ervoor zorgen dat al die interessante boeken niet tot keuzestress leiden), mediteren, naar mooie muziek luisteren en (als ik voldoende tijd overhoud) schrijven en Netflix kijken. Niet zozeer weinig activiteiten dus, maar wel activiteiten waar ik blij van word en daar gaat het uiteindelijk om.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s