De kracht van een avondwandeling

20180808_214340.jpg

Niet alleen natuurwandelingen, maar ook avondwandelingen maken mij gelukkig. Zeker in de zomer is het fijn om alleen of samen de frisse buitenlucht op te zoeken en lekker in beweging te zijn. De vaak drukke dag kunnen loslaten en focussen op al het mooie dat de (Haagse) omgeving te bieden heeft.

Hierboven zie je een foto die ik pas geleden gemaakt heb tijdens een heerlijke avondwandeling naar en op Kijkduin. Stel je eens voor: strand, zand, golven, zee, meeuwen en vooral die verkoelende wind. Het was helend en rustgevend. Het was een moment van opladen en bezinning. Het was nodig.

Het is nodig. Voor mij en voor ieder ander die stilte zoekt in een wereld vol prikkels. Ik houd van alle kansen en uitdagingen die het stadsleven met zich meebrengt. Ook dat heb ik nodig, maar dan wel met de mogelijkheid om regelmatig in mijzelf te keren en die bevrijdende ruimte van de avond in mij op te nemen.

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘De kracht van een avondwandeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s