Alles zit al in mij

20180703_083121.jpg

Zojuist bladerde ik door mijn Bullet Journal en ontdekte ik mijn lijstje met tips voor persoonlijke groei. Hier verzamel ik goede adviezen die ik heb gekregen en mooie uitspraken die ik heb gelezen of gehoord. Deze ideeën inspireren mij zowel privé als zakelijk en vormen de basis van de persoon die ik wil zijn – en die ik eigenlijk al ben.

Alles zit al in mij.

In onze cultuur focussen we erg op onvermogen, zeker als het gaat om mensen die als ‘anders’ worden ervaren. Mensen zoals ik dus. Lange tijd heb ik inderdaad geloofd dat er iets mis zou zijn met mij.

Hoewel… ‘geloofd’ is een groot woord. Ik denk dat ik diep vanbinnen wel beter wist. Waarom zou ik anders geweigerd hebben mee te gaan in betutteling? Waarom zou ik anders mijn eigen keuzes hebben gemaakt?

Hoe dan ook: ik wil het principe dat alles al in mij zit, leidend laten zijn in wat ik denk en doe. Dit is wat mij helpt om nog verder te groeien naar mezelf – of in mezelf. Het is wat ik mezelf steeds meer gun. En ik neem jou, lezer, graag mee in mijn ontdekkingsreis.

Gepubliceerd door

Een reactie op “Alles zit al in mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s