Tijd voor een update: artikel studiedag Jeugdvakantieloket 2018, Nacht van de Vluchteling 2018 en Praktijkdag Orthomoleculaire Voeding II

20180624_120521.jpg

Zoals de titel van deze blogpost én mijn lage blogfrequentie van de afgelopen tijd doen vermoeden, is het tijd voor een update. Want ik heb de laatste tijd dan wel weinig geblogd; ik heb zeker niet weinig gedaan. Hieronder vertel ik meer, dus lees vooral verder.

Artikel Jeugdvakantieloket 2018
Op 25 mei was ik als communicatievrijwilliger aanwezig bij de studiedag Jeugdvakantieloket 2018. Tijdens dit gezellige en leerzame evenement heb ik mijn smartphone en mijn Bullet Journal actief gebruikt, met als resultaat diverse foto’s en een verslag. Graag nodig ik je uit om mijn artikel ‘Een bedankje voor de vrijwilligers: studiedag Jeugdvakantieloket 2018 in Chalet Ockenburgh’ te lezen via http://www.jeugdvakantieloket.nl/

Nacht van de Vluchteling 2018
Idealisme, blaren, aanmoediging, vastberadenheid en… FINISH!
Ja, ik heb het gedaan: 40km gelopen voor noodhulp aan vluchtelingen. Natuurlijk heb ik het gedaan, want als ik ergens echt in geloof, dan ga ik ervoor – en dit mooie initiatief is het helemaal waard om voor te gaan.
Ja, mijn voeten hadden het zwaar, maar lang niet zo zwaar als de voeten van de mensen voor wie ik heb gelopen.
Ja, je kunt nog steeds doneren. Doe dat, want het gaat om medemensen!
https://www.nachtvandevluchteling.nl/wendyschuchmann

Praktijkdag Orthomoleculaire Voeding II
Op 1 juli heb ik de Praktijkdag Orthomoleculaire Voeding II met succes gevolgd. Interessante theorie gecombineerd met uitwisseling, praktijkvoorbeelden en tips van docent en medestudenten. Juist die interactie vind ik waardevol en wil ik tijdens vervolgstudies actiever opzoeken dan voorheen. Over vervolgstudies gesproken: nu het examen steeds dichterbij komt, speelt dit thema in mijn gedachten en tijdens gesprekken een grote rol. Van nieuwe ontwikkelingen op studiegebied houd ik je uiteraard op de hoogte!

Hoopvolle ontwikkelingen en positieve stappen. Ik ben blij!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Tijd voor een update: artikel studiedag Jeugdvakantieloket 2018, Nacht van de Vluchteling 2018 en Praktijkdag Orthomoleculaire Voeding II

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s