Nacht van de Vluchteling 2018: streefbedrag behaald! Ontzettend bedankt allemaal!

nacht-van-de-vluchteling-2018

Vandaag, dertien dagen voor de Nacht van de Vluchteling 2018, heb ik mijn streefbedrag behaald (en overschreden). Ik ben ontzettend dankbaar voor alle aanmoediging, belangstelling en sponsoring, want het helpt mij allemaal om die 40km te lopen en veel geld op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen. Echt super dit!

Het mooie is dat streefbedragen overschreden kunnen worden, dus ik blijf je vragen om mijn deelname te sponsoren en daarmee Stichting Vluchteling te steunen. Dit is de link naar mijn deelnemerspagina: https://www.nachtvandevluchteling.nl/wendyschuchmann

Verder heb ik een inzamelingsactie voor Stichting Vluchteling aangemaakt op Facebook. Daar kun je ook doneren. Graag zelfs! Dit is de link naar mijn inzamelingsactie: https://www.facebook.com/donate/1441355789302352/?fundraiser_source=external_url

Bedenk goed: alle beetjes helpen. Je draagt iets bij vanuit je hart en daar gaat het om. Samen maken we de wereld menselijker en mooier!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s