Happylog april 2018: blijmakers van de afgelopen maand

20180429_151521.jpg

April is zo goed als voorbij en ik heb veel moois meegemaakt de afgelopen maand. Tijd dus voor een nieuwe happylog!

De maand begon met een verlofweek waar ik erg van heb genoten. Lekker even tijd voor mezelf en vooral voor al mijn leuke activiteiten. Een mooi begin van de maand en van de lente!

Natuurwandelingen worden steeds belangrijker en ik heb er dan ook meerdere gemaakt deze maand. De mooiste was de trainingsloop van 20 km door Meijendel, samen met mijn vriend: van Scheveningen naar de Wassenaarseslag en weer terug. Helaas heb ik over deze wandeling niet geblogd, maar genoten heb ik zeker. Dit geldt ook voor de wandeling naar en door Park Clingendael. Over de volgende wandelingen heb ik wel geblogd:

Ik had het al over een trainingsloop. Nu is elke wandeling min of meer een trainingsloop, maar waar train ik dan voor? De Nacht van de Vluchteling 2018, een sponsorloop van 40 km om geld op te halen voor noodhulp aan vluchtelingen. In deze blogpost vertel ik er meer over. Het blijmakende nieuws van deze maand? Ik heb al een mooi bedrag opgehaald!

Over sponsorlopen gesproken: mijn interview met Veerle over haar deelname aan de CPC en de sponsoring van ‘Vakantie voor een Kind’ is gepubliceerd in het landelijke YMCA-magazine Inclusief. Ik vertelde hier al eerder over.

Verder was het de maand van de VeganChallenge april 2018 en mijn deelname heeft mij alleen nog maar gesterkt in mijn beslissing om plantaardig te (blijven) eten. In deze blogberichten vertel ik meer over mijn idealen en de keuzes die ik maak:

Tot slot een aantal gezellige sociale momenten waaronder een afscheidsfeestje van een (oud-)collega, bijklets- en theemomenten en de vijfenzestigste verjaardag van mijn tante.

Morgen is het mei – en ook nog eens Dag van de Arbeid. Ontwaakt!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s