Happylog maart 2018: blijmakers van de afgelopen maand

bloesem-lente-maart-2018

Een wekelijkse online happylog bleek iets te veel van het goede, maar maandelijks bloggen over geluksmomenten vind ik waardevol en haalbaar. Maart 2018 was voor mij een bewogen maand; een maand die af en toe nog behoorlijk winters aanvoelde, maar die uiteindelijk ook de lente inluidde.

Al vroeg in de maand bracht ik een bezoekje aan de Fiets- en Wandelbeurs waar ik een interessante en leerzame Workshop Wandelbloggen heb gevolgd bij Wanda Wandelt.

Nu we het toch over wandelen hebben: afgelopen maand heb ik meerdere wandelingen gemaakt waarvan ik er drie heb gedeeld op mijn blog:

Verder heb ik voor mijn studie Natuurvoedingsadviseur (CIVAS) de Praktijkdag Orthomoleculaire Voeding I gevolgd. Leuk en leerzaam en vooral ook prettig dat ik tijdens mijn thuisstudie twee praktijkdagen kan volgen. Ik heb hem trouwens gehaald.

Van een andere orde maar zeker blijmakend waren de betekenisvolle gesprekken die ik met mijn vriend heb gevoerd en de klussen die we in mijn woning hebben opgepakt om het wonen voor mij nog fijner te maken.

Het groepsgesprek ‘Powervrouw, dat ben jij ook!‘ bij Stichting Yasmin leerde mij opnieuw stil te staan bij de kracht die ook in mij aanwezig is.

Interviewen, schrijven en mij inzetten voor een mooie organisatie: als kersverse communicatievrijwilliger bij YMCA Den Haag heb ik dat de afgelopen maand volop gedaan.

Tot slot een blijmaker waar ik in mijn introductie al naar verwees: het begin van de lente. Zonlicht, bloesemknopjes en levenslustige lammetjes: in de lente is alles fris en nieuw. Ik word er blij van.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s