Schrijven voor YMCA Den Haag: een artikel over YMCA Escamp en een interview met Veerle van YMCA Schilderskwartier

Sinds een tijdje ben ik communicatievrijwilliger bij YMCA Den Haag en in die hoedanigheid mag ik allemaal mooie teksten schrijven over thema’s als jeugdactiviteiten, sociale inzet en vrijwilligerswerk. Ik ben natuurlijk aan de slag gegaan en wat ik geschreven heb, vind je hieronder.

Artikel over YMCA Escamp voor wijkkrant Oog voor de wijk (Rustenburg-Oostbroek)
Oog voor de wijk is de wijkkrant voor de Haagse multiculturele wijk Rustenburg-Oostbroek (stadsdeel Escamp). Diverse sociaal-culturele organisaties zijn actief in deze wijk: Stichting Bewoners Organisatie Rustenburg-Oostbroek (BORO), Stichting MOOI Escamp en natuurlijk YMCA Escamp. In mijn artikel vertel ik over de club, de jeugdactiviteiten en de mogelijkheden voor vrijwilligers.
Het artikel ‘YMCA Escamp: al meer dan 45 jaar leren, ontmoeten en plezier maken in Rustenburg-Oostbroek’ is gepubliceerd in jaargang 29, nr. 2 (maart/ april 2018). Het archief van Oog voor de wijk vind je hier. De PDF is gelinkt naar YMCA Den Haag.

Interview met YMCA-vrijwilliger Veerle over ‘Vakantie voor een Kind’ en de CPC sponsorloop
Veerle Vis (YMCA Schilderskwartier) heeft de CPC als sponsorloop gelopen en samen met andere YMCA’ers veel opgehaald voor ‘Vakantie voor een Kind’. Dat is hartstikke goed nieuws, want nu kunnen kinderen die anders vanwege de kosten niet hadden meegekund, toch mee op zomerkamp. Ik heb Veerle geïnterviewd over haar vrijwilligerswerk, Vakantie voor een Kind, de werving van sponsors, de sponsorloop zelf en natuurlijk het mooie resultaat!
Het interview ‘Vakantie voor een Kind: Veerle liep de CPC’ is gepubliceerd op de site van YMCA Den Haag.

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘Schrijven voor YMCA Den Haag: een artikel over YMCA Escamp en een interview met Veerle van YMCA Schilderskwartier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s