14 maart 2018: fotoverslag van een wandeling door Park Sorghvliet (Den Haag)

poort-park-sorghvliet

Ken je het groene Rijksmonument Park Sorghvliet aan de Scheveningseweg? Dit prachtige park wordt beheerd door mijn werkgever het Rijksvastgoedbedrijf en als RVB’er heb ik een wandelkaart. Ik vind het er heerlijk! De stilte, het groen en de (niet zo stille) zingende vogels: tijdens mijn wandeling kon ik alles in mij opnemen en ervaren dat innerlijke rust ook voor mij is weggelegd. Zoals initiatiefnemer en eerste bewoner Jacob Cats verklaarde: ‘Sorghvliet: daar waar je je zorgen kunt laten vlieden.’ (citaat van de RVB-site met het filmpje van het atelier Rijksbouwmeester -> scroll naar beneden) Hieronder vind je een fotoverslag van mijn wandeling.

zonlicht-park-sorghvliet

 

bospad-park-sorghvliet

 

boompje-park-sorghvliet

 

bloemetjes-park-sorghvliet

 

bloemen-park-sorghvliet

Gepubliceerd door

2 reacties op ‘14 maart 2018: fotoverslag van een wandeling door Park Sorghvliet (Den Haag)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s