Mijn Bullet Journal: een maandlog en weeklogs gemaakt voor maart 2018

20180124_115345

Aangezien het volgende week donderdag maart is en mijn activiteiten, afspraken en plannen in aantal toenemen, ben ik vandaag aan de slag geweest met mijn Bullet Journal – en om precies te zijn: met mijn maandlog en weeklogs voor maart.

Mijn maandlog bestaat uit twee pagina’s en is onderverdeeld in de rubrieken ‘Bloggen’, ‘Persoonlijk’, ‘Sociaal’, ‘Notities’ en ‘Taken’. Wat het blogoverzicht betreft: ik heb naderhand besloten om ook een speciale jaarkalender voor het bloggen op te stellen en de input van deze kalender weer te verwerken in mijn maandelijkse blogkalenders. Helemaal volgens de bujofilosofie dus!

Verder heb ik vijf weeklogs voor maart opgesteld; de eerste log (week 9) bevat tevens de laatste drie dagen van februari en de laatste log (week 13) de eerste dag van april. Naast de dagen van de week heb ik de volgende rubrieken toegevoegd: ‘Sociaal’, ‘Taken’ en ‘Happylog’. Op de Happylog ga ik morgen dieper in.

Zoals ik in mijn eerste bujo-blogpost al vertelde, laat ik mij inspireren door Mijn Bullet Journal Crash Course. Hierbij zorg ik ervoor dat de overzichten en systemen aansluiten bij mijn plannen en behoeften. Ik ben benieuwd of mijn planning voor maart mij gaat helpen in het realiseren van mijn mooie jaardoelen.

Gepubliceerd door

Een reactie op “Mijn Bullet Journal: een maandlog en weeklogs gemaakt voor maart 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s