Mijn Bullet Journal: als creativiteit en overzicht samenkomen

Mijn Bullet Journal: dit is hem dan! Waar ik mijn mooie bujo voor gebruik en wat ik allemaal nog van plan ben? Dat vertel ik hieronder!

Anderhalve maand geleden hebben de Goede Sint en Groene Piet mij deze eveneens groen georiënteerde Bullet Journal geschonken. Ik vind het ontzettend leuk om mijn behoefte aan creativiteit en overzicht te verwerken in een boek dat ik helemaal kan inrichten zoals ik dat wil. Over autonomie gesproken!

Tot nu toe heb ik het volgende in mijn bujo verwerkt:

 • Jaardoelen 2018. Benieuwd? Ze staan ook op mijn blog.
 • Studiedoelen 2018. Ik ben goed op schema.
 • Interessante beroepen/ loopbaanmogelijkheden. Er is zo veel moois te doen.
 • Cijferoverzicht studie Natuurvoedingsadviseur. Ik ben goed bezig.
 • Enkele daglogs. Voor mij te omslachtig en te onoverzichtelijk. Ik ga mij voortaan focussen op maand- en weeklogs.
 • Blogideeën. Nog even geduld…

Erg handig allemaal, maar ik wil méér uit mijn bujo halen. De keuze voor maand- en weeklogs in plaats van daglogs heb ik al genoemd. Daarnaast heeft Mijn Bullet Journal Crash Course (verjaardagscadeau van een vriendin; ik ben vier dagen geleden 34 geworden) mij geïnspireerd tot het maken van nieuwe overzichten.

Wat ik ga introduceren in mijn bujo:

 • Challenges.
 • Korte persoonlijke reflecties.
 • Blogplanning.
 • Contacten.
 • Verjaardagen.
 • Evenementen.
 • Positieve gedachten/ happylog.
 • Doelen/ bucketlist.
 • Habit trackers.
 • Social media plannen en ideeën.
 • Doodles en handlettering.

Ik zorg er dus voor dat ik in mijn bujo mijn enthousiasme en creativiteit kwijt kan en dat het mij helpt om als persoon te groeien en mijn mooie dromen te verwezenlijken.

Nu is het tijd om aan de slag te gaan en van mijn Bullet Journal echt Mijn Bullet Journal te maken!

Gepubliceerd door

5 reacties op ‘Mijn Bullet Journal: als creativiteit en overzicht samenkomen

 1. […] Mijn Bullet Journal: als creativiteit en overzicht samenkomen In deze blogpost introduceer ik mijn eerste bujo: de Botanische Bullet Journal, een cadeau van de Goede Sint en Groene Piet. Vol enthousiasme vertel ik wat ik er al mee heb gedaan en wat ik allemaal nog van plan ben. Later zou blijken dat ik blijer word van het overzicht creëren dan van het kunstzinnig inrichten van mijn Bullet Journal en dat is helemaal prima. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s