#2017bestnine: mijn negen beste Instagramfoto’s van 2017

Ziehier mijn #2017bestnine, oftewel mijn negen beste Instagramfoto’s van 2017 (en daarmee mijn beste Instagramfoto’s tot nu toe, want ik ben dit jaar actief geworden op het betreffende platform). Opvallend detail: van de negen populaire foto’s hebben er acht betrekking op voeding – goed nieuws voor een student Natuurvoedingsadviseur!

Mijn meest populaire foto is er eentje van een rozenstruik. I beg your pardon…, maar ik had hem bijna niet gepost. Van mijn andere foto’s was ik meer onder de indruk. Uiteindelijk heb ik de foto toch op Instagram geplaatst en de vele hartjes die vervolgens op mijn scherm verschenen, pasten goed in de rozensfeer. De eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik mijn foto hierdoor meer ben gaan waarderen.

In 2018 blijf ik vrolijk fotograferen – en mijn foto’s deel ik, net als afgelopen jaar, op deze blog en op Instagram. Mijn creatieve zelfexpressie mag komend jaar meer de ruimte krijgen en net als schrijven is fotografie een mooie manier om mezelf creatief te uiten.

 

Bron

https://2017bestnine.com/

Gepubliceerd door

Een reactie op “#2017bestnine: mijn negen beste Instagramfoto’s van 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s