Leesliefde: vijf boeken die ik graag wil lezen (1)

Hoewel het creëren van voldoende leestijd en kastruimte een uitdaging is, kost het mij geen enkele moeite om te weten welke boeken ik graag wil lezen. Sterker nog: er duiken regelmatig meerdere boeken tegelijk op die mijn interesse en nieuwsgierigheid wekken en die een plekje in mijn boekenkast en mijn bewustzijn verdienen. Nu ik besloten heb te schrijven over wat mij blij maakt, deel ik graag mijn leeswensenlijstje. Wie weet wat ik daarmee in gang zet!

Uiteraard bestaat mijn leeswensenlijstje uit meer dan vijf boeken. Uiteraard is het betreffende lijstje in ontwikkeling. Uiteraard houd ik de wereld hiervan op de hoogte.

De volgende boeken staan nogal hoog op de lijst:

  • Carolina Bont, Werkboek hooggevoeligheid & mindfulness.
  • Anthony William, Medical medium.
  • Linda Rood, Het Ja-gevoel.
  • Lissa Rankin, De helende werking van je geest.
  • Merel Boogaard, Anders kijken naar autisme.

Het eerste boek bevindt zich al in een van mijn boekenkasten en het tweede boek wordt er naar alle waarschijnlijkheid morgenavond aan toegevoegd. Het vijfde boek had zich tijdelijk in een van mijn boekenkasten kunnen bevinden, omdat het volgens de online catalogus in de bibliotheek aanwezig en dus uitleenbaar was. Helaas was dit niet het geval; ik vermoed dat een andere boekenliefhebber mij net voor is geweest. Het geeft niet; ik kom er wel aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s