2 juni 2017: de overwinning van een aandoenlijk lammetje in Voorburg

Afgelopen vrijdagochtend was ik opnieuw in het oude centrum van Voorburg en natuurlijk kon ik het niet laten om het aandoenlijke lammetje te vertellen dat zij echt de moeite waard is en zich nooit meer klein mag laten houden. Iets wat ik mezelf ook wat vaker zou mogen vertellen, maar het lammetje ging even voor.

Zoals ik eerder heb gepost, ging het pas geleden niet goed met het lammetje. Het lieve dier wilde opstaan en de wereld tegemoet treden, maar werd tegengehouden door wantrouwen en desinteresse van buitenaf. Dit beschadigde het prille geloof in zichzelf. Gelukkig is het lammetje in korte tijd enorm gegroeid.

 

 

Kijk haar eens grazen! Eerst lag ze nog verstopt achter het schaap en nu staat ze op haar eigen benen te genieten van het verse gras. Het zonlicht cirkelt om haar heen en dat verdient ze ook.

 

 

 

Als je goed naar haar kopje kijkt, zie je hoe tevreden en voldaan het aandoenlijke lammetje zich voelt. En terecht, want iedereen die naar beneden getrokken is en toch weer opstaat, mag zo trots zijn op zichzelf als maar mogelijk is.

 

 

Laat alle verdrukten een voorbeeld nemen aan het aandoenlijke lammetje.

Zij verdienen het.

Wij verdienen het.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s