Liefde voor muziek: mijn top5 in 2016 volgens Spotify

Het was al bekend dat ik in 2015 naar mooie muziek heb geluisterd, maar in 2016 kon ik er ook wat van! Gisteravond verscheen op mijn Spotify startpagina de afspeellijst ‘Je topnummers van 2016’ met een overzicht van wel 101 nummers waar ik vorig jaar inderdaad erg vaak naar heb geluisterd. Nu ga ik het mezelf en mijn lezers niet aandoen om al die nummers hier te plaatsen, maar een top5 is, gezien mijn eerdere berichten hierover, wel op zijn plaats.

Kijk maar eens wat een mooie top5! Luister er maar eens naar!

  1. Billy Joel – Piano Man.
  2. Hero – Toen Ik Je Zag.
  3. Irene Cara – Fame.
  4. Donovan – Colours.
  5. DJ Paul Elstak – The Promised Land.

Het blijft iets vreemds om te vertellen over muziek. Als ik eerlijk ben, vind ik het vooral belangrijk om liedjes te ervaren. Ga dus maar snel op zoek naar bovenstaande prachtnummers!

Gepubliceerd door

Een reactie op “Liefde voor muziek: mijn top5 in 2016 volgens Spotify

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s