Schrijfjaar 2017: wat ga ik doen?

‘Vorig jaar’ heb ik mijn schrijfactiviteiten van 2016 gedeeld en beloofd dat ik een aankondiging zou plaatsen van mijn schrijfactiviteiten in 2017. Natuurlijk deel ik mijn plannen graag, want behalve dat het leuk is, werkt het extra motiverend om openlijk aan iets te willen werken. Ik kijk er elke keer weer naar uit om te vertellen wat ik de komende periode op schrijfgebied ga doen.

Dit zijn mijn schrijfplannen voor het jaar 2017:

  • Mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven afronden.
  • Ervaringsteksten schrijven en mij hier verder in ontwikkelen.
  • Bloggen over mijn schrijfproces en over andere interesses en activiteiten.
  • Vaker naar buiten gaan om te fotograferen en de mooiste foto’s op mijn blog plaatsen.
  • Meer discipline/ ritme ontwikkelen in het schrijven. Hoewel ik mijn tempo naar tevredenheid heb verhoogd, vind ik dat mijn schrijfgedrag niet voldoende regelmaat vertoont. Aangezien ik dit wel belangrijk vind, ga ik hier nu mee aan de slag.
  • Mij verdiepen in interessante genres.
  • Nadenken over mijn schrijfplannen voor de langere termijn: wat zijn mijn ambities, dromen en idealen en welke stappen kan ik zetten om mij hier verder in te ontwikkelen?

Mooie plannen en een jaar vol mogelijkheden om ze te verwezenlijken. Het is tijd om aan de slag te gaan!

Gepubliceerd door

4 reacties op ‘Schrijfjaar 2017: wat ga ik doen?

  1. Inderdaad mooie plannen. Ik hoop dat ze werkelijkheid worden. Ikzelf heb mij ook voorgenomen om dit jaar veel te schrijven .Ik wil de eerste versie van mijn tweede boek afkrijgen en beginnen editen. Daarnaast wil ik elke week een blogpost schrijven voor mijn blog saraschrijftblog.wordpress.com en zou ik graag wat gastblogs schrijven voor andere websites. Ik hoop dat jou en mijn plannen werkelijkheid worden.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s