Winterse schrijfplannen 2016/ 2017: wat ga ik doen?

20161220_081627Op deze tweede winterdag wil ik graag vertellen over mijn schrijfplannen voor dit seizoen. Mijn creatieve herfst heb ik naar tevredenheid afgesloten en nu is het tijd om er een creatieve winter van te maken. Gelukkig was ik dat toch al van plan. Lees maar snel verder.

De foto is wat onheilspellend, maar heeft toch die typisch winterse sfeer in zich. Terwijl de duisternis zich laat zien in haar vele verschijningsvormen, zit ik straks fijn te schrijven en aan de volgende projecten te werken:

 

  • Mijn NTI-cursus Korte verhalen en romans schrijven afronden.
  • Ervaringsteksten schrijven en mij hier verder in ontwikkelen.
  • Vaker naar buiten gaan om te fotograferen en de mooiste foto’s op mijn blog plaatsen. Met de frequentie van mijn bloggedrag zit het inmiddels wel weer goed, dus nu ga ik mij meer richten op de content.

Hoewel de winter niet mijn favoriete seizoen is, heb ik zin in de creatieve activiteiten die ik ga ontplooien. Uiteraard houd ik jullie hiervan op de hoogte.

Gepubliceerd door

Een reactie op “Winterse schrijfplannen 2016/ 2017: wat ga ik doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s