Blogpost ‘Bij mijn boeken voel ik mij thuis’ is gepubliceerd op UWV Perspectief

Ook deze maand verblijd ik mijn lezers met positief publicatienieuws. Vorige maand kondigde ik al iets leuks aan: de publicatie van mijn blogpost ‘Mijn hoop is mijn levensgeluk’ op het online platform UWV Perspectief. Naar aanleiding van deze tekst kreeg ik op verschillende plekken prettige reacties. Wat ik ook heel leuk vond, was dat de redacteur vervolgens vroeg of ik een blogpost wilde schrijven over het decemberthema ‘thuis’. Zoals bovenstaande titel al doet vermoeden, heb ik dat inderdaad gedaan.

Hier kun je mijn thuisgevoel, of in ieder geval mijn blogpost erover, vinden. Ik ga er niet te veel inhoudelijks over zeggen, want dat zou de leeservaring negatief kunnen beïnvloeden. Laat de tekst maar rustig tot je doordringen en sta er eens bij stil wat het thema ‘thuis’ voor jou betekent. Misschien wil je er zelf ook iets over schrijven? UWV Perspectief vindt het fijn om input te ontvangen; lees deze oproep maar eens.

Inmiddels heb ik verschillende onderwerpen genoteerd om over te schrijven. Hoe mijn schrijfjaar 2017 er precies uit gaat zien, is iets waar ik met plezier over nadenk en praat. ‘Volgend jaar’ (ik vind dat altijd zo’n grappige uitspraak als het december is) plaats ik op deze blog sowieso een blogpost over mijn schrijfplannen voor 2017. Verder heb ik mijn ideeënlijstje gedeeld met de redacteur van UWV Perspectief.

Veel schrijfplannen dus! Maar eerst: thuiskomen bij mijn dierbare boeken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s