Blogpost ‘Bij mijn boeken voel ik mij thuis’ is gepubliceerd op UWV Perspectief

Ook deze maand verblijd ik mijn lezers met positief publicatienieuws. Vorige maand kondigde ik al iets leuks aan: de publicatie van mijn blogpost ‘Mijn hoop is mijn levensgeluk’ op het online platform UWV Perspectief. Naar aanleiding van deze tekst kreeg ik op verschillende plekken prettige reacties. Wat ik ook heel leuk vond, was dat de redacteur vervolgens vroeg of ik een blogpost wilde schrijven over het decemberthema ‘thuis’. Zoals bovenstaande titel al doet vermoeden, heb ik dat inderdaad gedaan.

Inmiddels heb ik verschillende onderwerpen genoteerd om over te schrijven. Hoe mijn schrijfjaar 2017 er precies uit gaat zien, is iets waar ik met plezier over nadenk en praat. ‘Volgend jaar’ (ik vind dat altijd zo’n grappige uitspraak als het december is) plaats ik op deze blog sowieso een blogpost over mijn schrijfplannen voor 2017. Verder heb ik mijn ideeënlijstje gedeeld met de redacteur van UWV Perspectief.

Veel schrijfplannen dus! Maar eerst: thuiskomen bij mijn dierbare boeken.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s