Blogpost ‘Mijn hoop is mijn levensgeluk’ is gepubliceerd op UWV Perspectief

Leuk publicatienieuws! UWV Perspectief, het online platform voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsuitkering, biedt de mogelijkheid om een blog in te sturen, bijvoorbeeld naar aanleiding van het maandthema. Nu was ik hier al een tijdje in geïnteresseerd, maar het duurde even voordat ik besloot er iets mee te doen. Gelukkig heb ik die beslissing uiteindelijk wel genomen, want nu is mijn stukje gepubliceerd.

Twee weken geleden schreef ik vol overtuiging ‘Mijn hoop is mijn levensgeluk’, waarna ik mijn tekst indiende bij de redactie van UWV Perspectief. Hoewel ik er zelf al positief tegenover stond, was ik toch blij toen de redacteur de plaatsing aankondigde. Inmiddels staat mijn blog online en kan ik (hopelijk) anderen helpen met mijn verhaal. Dat vind ik het mooist aan ervaringsverhalen: de schrijver kan zichzelf uitspreken en de lezer laat zich (hopelijk) inspireren. Ik wil dat mijn lezers iets hebben aan wat ik met ze deel. Ik wil van betekenis zijn voor degenen die dat werkelijk nodig hebben. Schrijven helpt mij die bijdrage te leveren. Als ik schrijf, ben ik mezelf en schrijf ik vanuit mezelf.

Dit is wat ik wil als schrijver. Dit is wat ik wil als mens. Door te delen wat ik ervaar, breng ik de lessen van de Inspiratiemiddag van Samen Sterk zonder Stigma steeds meer in de praktijk.

Gepubliceerd door

3 reacties op ‘Blogpost ‘Mijn hoop is mijn levensgeluk’ is gepubliceerd op UWV Perspectief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s