Weer geen NaNoWriMo, maar wel enthousiast aan het schrijven

Vorig jaar gaf ik mijn blog tijdelijk een mopperig karakter door te klagen over mijn keuze om niet deel te nemen aan NaNoWriMo. Hoewel ik het aanvankelijk wel van plan was, doe ik dit jaar weer niet mee. Wat nu? Ga ik een extra mopperig bericht plaatsen? Kookt mijn blog over van frustratie? Kan ik mijn kookplaatje onaangeraakt laten staan en zonder deze warmtebron Boze Schrijversthee zetten omdat ik weer niet deelneem?

Wees gerust: ik ben behoorlijk opgewekt en sta achter mijn keuze om mij nu op andere schrijfprojecten te richten. NaNoWriMo blijft vast nog wel bestaan en als ik weer tijd en zin heb, doe ik gewoon weer mee. Zo simpel is het echt. Het gaat erom dat ik schrijf, of het nu naar aanleiding is van een Challenge of gewoon zoals ik het toch al doe. En ik ben bezig; ik schrijf vooral aan mijn cursus Schrijf je eigen herstelverhaal van Markieza en werk aan een idee voor mijn cursus Korte verhalen en romans schrijven van het NTI. Verder ben ik aan het bloggen (ziehier het resultaat!) en schrijf ik korte teksten over mijn ervaringen met autisme, (de)stigmatisering en participatie. Het gaat dus best goed met mijn schrijfontwikkeling.

Uiteraard wens ik alle schrijvers die wel deelnemen veel succes met hun manuscript en zet ik, bij gebrek aan overkokende blogs, mijn kookplaatje maar eens aan. Ik heb namelijk wel zin in een kopje Blije Schrijversthee.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s