Hebban Reading Challenge 2016: afgelopen week gewonnen!

Vorig jaar december verheugde ik mij op de Hebban Reading Challenge 2016. Na enig innerlijk beraad koos ik voor een doelstelling van vijftig boeken per jaar; vijfenveertig vond ik toch te weinig. Enthousiast schreef ik over mijn plannen en de nieuwe boeken die ik zou ontdekken. Gelukkig bleek mijn enthousiasme terecht.

Afgelopen week heb ik mijn vijftigste boek van dit jaar gelezen en daarmee de Hebban Reading Challenge 2016 gewonnen! Het is me gelukt! Niet dat het nu zo’n opoffering was, hoor, maar het blijft leuk om je doel te behalen. Ik heb alleen niets met de categorieën gedaan, hoewel ik dat aanvankelijk wel van plan was. Uiteindelijk vond ik die vrijheid toch fijner.

Het spreekt voor zich dat ik de komende maanden gewoon blijf lezen. Een Reading Challenge is tenslotte niet bedoeld om je van het lezen af te houden. Sowieso ben ik nog met twee boeken bezig en daarnaast zijn er genoeg andere boeken die ik graag wil lezen. Dit alles natuurlijk naast, en aanvullend op, het schrijven.

Gelukkig heb ik ook op schrijfgebied genoeg uitdagingen om aan te gaan, en dat zonder deel te nemen aan een officiële challenge.

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s