Liefde voor films: gezien in september 2016

Het is de laatste septemberdag van 2016 en daarom deel ik de films die ik deze maand heb gezien. Ik vond het weer leuk en vermakelijk en zelfs inspirerend. Films kijken is ook gewoon hartstikke leuk! Ik kan het iedereen aanraden! Wie wil weten welke films ik de afgelopen maand heb gezien, kan nu verder lezen (en mij vergeven dat de eerste vier woorden van deze zin met mijn voorletter beginnen).

Dit is mijn filmlijstje van september 2016:

  • Star Wars: Episode I: The Phantom Menace (afgekeken, zie mijn blogpost van vorige maand).
  • Star Wars: Episode II: Attack of the Clones.
  • Star Wars: The Clone Wars.
  • Star Wars: Episode III: Revenge of the Sith. 
  • Forrest Gump.

Op 31 oktober 2016 komt dit onderwerp opnieuw ter sprake. Ik ben benieuwd wat ik dan ga delen!

Gepubliceerd door

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s